Met trots kunnen we zeggen dat wij de eerste Nederlandse hoster zijn die officieel partner van CloudFlare is geworden!

CloudFlare verhoogt de snelheid en de veiligheid van uw site! Hoe? Lees het hier!

CloudFlare, een web-prestaties en beveiliging bedrijf, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Mairel Solutions! Als u nog niet gehoord heeft over CloudFlare, onze hun missie is simpel: We zullen elke website twee keer zo snel maken en beschermen tegen een groot scala aan bedreigingen.

Vandaag de dag honderdduizenden websites, variërend van individuele blogs, websites en eCommerce sites tot de websites van de Fortune 500-bedrijven of nationale regeringen gebruiken CloudFlare om hun sites sneller en veiliger te maken. Cloudflare krijgt meer dan 28 miljard maandelijkse pageviews, dat is meer dan Amazon.com, Wikipedia, Twitter, Zynga en AOL samen! En bijna 25% van de bevolking van het internet surft regelmatig via ons netwerk.

Snellere Web Performance

CloudFlare is ontworpen om een ​​groot hosting platform, zoals Mairel Solutions te ondersteunen en het nog beter te maken.

Cloudflare gebruikt 14 datacentra strategisch gelegen over de hele wereld. Wanneer u zich aanmeldt voor CloudFlare, beginnen we met het doorsturen van verkeer naar het dichtstbijzijnde datacenter.

Al je het verkeer gaat door datacenters, Cloudflare zal intelligent bepalen welke onderdelen van uw website statisch zijn en welke dynamisch. De statische delen worden in de cache opgeslagen op de Cloudflare servers voor een korte periode, meestal minder dan 2 uur hierna checken we of ze zijn bijgewerkt. Door het automatisch verplaatsen van de statische onderdelen van uw site dichter bij uw bezoekers, worden de algehele prestaties van uw website aanzienlijk verbetert.

De intelligente caching van het CloudFlare systeem betekent ook dat u bespaart op bandbreedte, wat betekent geld besparen, en dit vermindert ook de belasting van uw servers, wat betekent dat uw web applicatie zal sneller en efficiënter draaien dan ooit. Gemiddelde CloudFlare klanten zien een daling van 60% in de bandbreedte, en een daling van 65% van de totale aanvragen tot hun servers. Het totale effect is dat CloudFlare doorgaans zal leiden dat de laadtijd van pagina’s op uw site met 50% toe zal nemen!

Brede Web Security

In de loop van 2011, CloudFlare identificeerde een toename van 700% in distributed denial of service-aanvallen (DDoS) dit is in de grafiek hieronder te zien. Door dit soort aanvallen wordt CloudFlare steeds intensiver gebruikt om websites te beschermen.

CloudFlare beidt de veiligheid en bescherming tegen een breed scala aanvallen zoals DDoS, hacken of spam maar ook voor uw blog in de vorm van spam reacties. Het meest krachtige over de aanpak is dat het systeem leert naarmate de community groter word. Hoe meer sites die deel uitmaken van de CloudFlare gemeenschap, hoe slimmer het systeem word. We analyseren de verkeerspatronen van honderden miljoenen bezoekers in real time en passen de beveiligingssystemen zo aan dat het goede verkeer over blijft en het slechte verkeer gefilterd word.

Na verloop van tijd, zal ons doel niets minder zijn dan aanvallen op websites onderdeel van het verleden te maken. En, gezien onze schaalgrootte en de miljarden van verschillende aanvallen die we te zien krijgen en de reactie hierop elk jaar, zijn we op de goede weg om dit doel te bereiken voor de sites op het CloudFlare netwerk.

Inschrijving

Elke website kan gebruik maken van CloudFlare, ongeacht uw onderliggende platform. Door tijdens de integratie nauw samen te hebben gewerkt met CloudFlare, hebben we het proces van het activeren van CloudFlare “1 klik eenvoudig” gemaakt via cPanel. Onder het kopje Services zoekt u naar het CloudFlare icoontje, kies het domein dat u wilt beschermen en klik op de oranje wolk. Dat is het!

De plannen die worden aangeboden via ons zijn gratis. Bovendien krijgt u nooit een rekening voor bandbreedte of opslag, u bespaart dus ook weer op uw bandbreedte kosten.

Voor de site-eigenaren die willen profiteren van de geavanceerde aanbod CloudFlare’s, bieden wij ook een‘Pro’dienst aan voor $ 20 per maand . De ‘Pro’ tier bevat alle ‘Gratis’ onderdelen in het pakket, maar ook extra functies zoals SSL, volledige web applicatie firewall en snellere analyses.

CloudFlare is er trots op dat elke dag meer dan duizend nieuwe sites, waaronder enkele van de grootste op het web, onderdeel van de CloudFlare community worden. Als u op zoek bent naar een snellere, veiligere website, heb je een goede start bij Mairel Solutions, maar de volgende stap is om lid van de CloudFlare gemeenschap te worden!